HTML

Galen

Friss topikok

Címkék

Who am I?

2013.11.30. 22:17 G_Norton

Ismét egy kissé fura hangulatban vagyok, ami napközbenre elmúlik szerencsére, mert össze kell még írni a beadandóimat szerdára, és lesz mozi is délután. Néha kevesebbet kéne gyalnom, és többet csak feküdni és dögleni értelmes agysejtdörzsölés nélkül, talán jobb is lenne.

Egyrészt felmerült bennem, hogy a családfát el kéne kezdeni csinálni, hogy valameddig vissza tudjam vezetni. Paraszti család, mélyszegénység, az egyik rokon úgy halt meg, hogy belepusztult a kedves hódmezõvásárhelyi parasztgazdák nem éppen emberközeli dolgoztatásába - mindennek ellenére van egy furcsa todásszomj a család többségében, pl hogy 100 éve igen komoly könyveket vásárol a dédapám a kevéske pénzébõl. A dédi állandóan olvasott és tanult volna, minden korabeli viszony ellenére. A megoldás az a pap rokon, akirõl jelenleg semmit sem tudok/tudunk, de mivel minimálisan tanult embernek kellett lennie, ezért elsõsorban õt gyanítom a kulcsnak, aki telebeszélte a család fejét mindenfélével.

Az apai ágról még mindig semmi, és nagyon nehezen tudnám magam rávenni arra, hogy felvegyem a kapcsolatot. Azt sem tudom, hogyan kezdhetném el, meg persze félek az egésztõl, hogy milyen lenne. Márpedig már 22 vagyok, abszolút idõszerû lenne. Ez is rág, bár napközben nem tudok erre koncentrálni.

Aztán ott az állandó kérdés, mi az élet értelme, ki volnék? És ezt itt hagyjuk is abba, erre nem lehet jól válaszolni.

Azon is filóztam már, hogy valamit írni kéne, mármint regényt. Azt sem érdekelne, hogy ha senki sem olvasná el, de állandóan támadnak ezzel kapcsolatban ötleteim, témáim, néhány egészen elfogadható, csak ugye kidolgozni kéne, foglalkozni vele - kutatni.

Mindenesetre ezt a postot inkább itt befejezem, néha magamat sem értem.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norton91.blog.hu/api/trackback/id/tr645905775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vadpulyka 2013.12.01. 21:50:57

Az élet értelme 42, ezen nem kell rágódni. Emellett feltűnt, hogy van egy egészen furcsa vonzódásod az olyan háttérképekhez, amik abszolút nem háttérképnek vannak teremtve. Ezt a tényt is figyelembe veheted, ha legközelebb ki szeretnéd kutatni, ki is vagy. (Csúnya, csúnya captcha.)

G_Norton 2013.12.01. 22:02:11

De hogy értelmezed a 42-t? Na ugye. Jó, hát szerintem a Mona Lisa mosolya is csúnya, és nem a falra való bármennyire remek festmény. Különben a képnek van mögöttes jelentése, de ehhez ismerni kell a filmet, így megvilágosodik minden. (Bocsi, így a robotok elkerülnek.)

Vadpulyka 2013.12.01. 22:48:52

Sehogy. És éppen ez benne a szép. Tudom, hogy 42, és tudom, hogy aki érti ezt, az feltételezhetően olvasott egy nagyszerű könyvet. Ennyi elég is. Mona Lisa biztosan kikérné magának. Kedvencem a mögöttes jelentés, de méginkább kedvencem az, amikor actually el tudom olvasni a fehér pixelbetűket itt. (Most barátkozni próbál velem, azt mondja n4L.)

G_Norton 2013.12.01. 22:52:59

Néha jöhetnének már azok a vogonok... Fura, nekem egész olvasható a szöveg, de ha nagyon kell, max átállítom a betűszínt.:) (Nekem olyat dobott ki egyszer, hogy push harder, de volt már punch wife is.)