HTML

Galen

Friss topikok

Címkék

Nap

2013.08.23. 22:33 G_Norton

Höh, hát a mai napon kaptunk egy kis lecseszést egy konyhásnénitõl.

Õ valahol rengeteg gazt lát, amit mi nem takarítunk el, mindezt olyan stílusban nyomta az egyik munkatársnak, hogy legszívesebben képen törölném az ilyet. Lehet ám szépen is kérni valamit, és nem úgy, mintha egy darab szar volnánk, vagy maga Bendegúz. Pláne az "ezért pénzt is kaptok?!" felkiáltást bírtam, mert az õ melója abból áll, hogy kiadagolja a kaját a gyerekeknek, mivel a kaját is teherautókon hozzák naponta. Roppant nehéz lehet még utána elmosogatni, hajjaj.

A probléma még mindig fennáll: senki sem koordinál minket. Nem is feltétlenül arra gondolok, hogy ostorral verjen minket, de adjon munkát, pl ilyen esetben szóljon, ha valahol kosz van. Ma az iskola másik oldalánál is felsöpörtem, másik munkatárs a maga részét sikerült úgy megcsinálnia, hogy kb a betont simogatta, mert õ "unja magát", én viszont helyette nem fogom megcsinálni. Szép zöld marad majd ott, az õ baja lesz.

De azért odajött volna segíteni, igaz, hogy ott sepert fel, ahol én már megcsináltam, és egy darab falevelet nem láttál arrafelé. Meg 10 percet szerencsétlenkedett a seprûvel, erre inkább beküldtem, mire õ a földre csapta a seprût, majd rugdosta. Oké, balhézzál is a nyílt utcán, attól te még most kolonc vagy. Azt ekkor nem tudtam, hogy a másik oldalon, ahol a másik munkatárs söpört fel, ugyanezt már megcsinálta, és õ is elküldte, hogy ne legyen láb alatt.:D

Késõbb kiderült az is, hogy a kedves konyhásnéni rendes ténsasszony módjára beárult minket a karbantartónál. Karbantartó intett, hogy az egyik konyhásizének baja van valamiféle gazzal hátul, ha lehet, szedegessünk ki pár darabot, hogy elkussoljon. Megnéztem, hogy hátul mi van: semmi. Szépen kigazoltunk ott, felsöpörtünk, már csak az a zöld izé van messzebb, de az mit zavarja a konyhásnénit? Alap esetben rá se tud látni, hacsak nem mászkál ide-oda az épületben, miért nem marad a munkaposztján? Aztán nézem, hogy a másik oldalon van egy kevéske falevél egy helyre gyûjtve, valószínûleg az volt a rengeteg gaz, ami az õ szemét nagyon bántja.

Ja, különben lebaszott minket azért is, mert a sportudvar milyen csúnya. Napont hullik az az átkozott falevél, sok a zöld köztük (mintha nagyon pusztulni akarnának a fák, fura ez), a zöld termését is dobálja állandóan le, alig gyõzzük felsöpörni. És így mi a paripafallosznak söpörjük fel mindennap, ha másnap ugyanúgy néz ki? Már 3 hete sem értettem, minek csináljuk.

Legalább már csak 5 napnyi munka van hátra. Felsöpörjük a sportudvart, eltakarítjuk a 3 db falevelet, aztán meglátjuk, mi lesz még.

Sikerült ma lefutni 23 p 13 mp-t, javítani kéne még egy-két percet, csak ha az elejét nyomom meg, hamar ólmosodik a lábam, a végén hiába gyorsítok, legközelebb majd a közepénél próbálok belehúzni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://norton91.blog.hu/api/trackback/id/tr95905862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.