HTML

Galen

Friss topikok

Címkék

Napok

2013.08.13. 21:03 G_Norton

Na, végre visszakaptam a netemet úgy, hogy használni is tudjam rendesen. Szóval a betegségnél tartottam, egész csütörtököm borzasztó volt, 39 fokos láz, hidegrázás, hõhullám, és rengeteg izzadás. Sem enni, sem inni nem akartam semmit, fájt a fejem, meg a fülem is, szóval gyönyörû volt. Ja, és éjszaka nem bírtam aludni a kurva hõségben.

Másnap már lement a lázam, maradt az izzadás, meg a hõhullám, már így is jobb volt, de dolgozni így sem mehettem. Egész nap mûveltem a semmit, hétvégén gyógyulgattam, anyám is elkapta ezt gyengítetten, szóval volt mit tenni. Hétfõn munka, reggel a gazt tüntettük el a padok alól, és délután pakoltuk be a könyveket, amit már pénteken kellett volna.

A könyvek már pénteken megérkeztek, mire a kertész mondta, hogy a nagy lófaszt kellett akkor jönniük, mert nem tudtak róla a takarítók. Hmm, szóval rajtuk múlna az, hogy ki mikor jön? Pénteken sem a titkárnõ, sem a helyettese nem volt bent, ami már csak azért érdekes, mert anyám bement volna szólni pénteken, hogy nem tudok bemenni dolgozni a betegség miatt - megbeszélték, hogy reggel 7 körül menjen be, és nincs ott senki. Hát elég érdekes.

Végül hétfõn jöttek a könyvek, és ki hozta ki? A posta. Na, és mi volt rátûzve a raklapokra? Kiszállítva: 08.09., szóval már pénteken át kellett volna venni a könyveket, csak éppen minden felelõs elmenekült aznap a munkából. A kedves titkárnõ ezt már egyszer eljátszotta, amikor a takarítószeres fickónak azt mondta, hogy csütörtökön-pénteken ne keresse, mert mindenkinek szabadnapja van, holott nem is. Ennyire derogál a munka? Ennyire szopatni kell mindenkit, mert õ maga lusta?

Ma tovább folytattuk a gazolós-takarítós munkát a másik udvaron, összesöpörtük, és kidobtuk azt a rengeteg zöld izét, már csak a maradék falevelet kell kidobni, meg összesöpörni elõtte. Egyik munkatársunk már roppant idegesítõ volt, a fele munkát sem csinálja meg, ami az összesöprésbõl állna, ráadásul engem csesztet 3-4 percenként, hogy mennyi az idõ, mehetünk-e már stb. Tegnap elszórakoztunk vele, úgy csináltunk, mintha elmentünk volna haza, persze õ jött utánunk, hiába vigyorogtunk már nagyon.

Hétfõn jött a floorball-csapat edzeni, aminek õk nem nagyon örülnek, de mi addig is tüntetõleg leülünk, és õket nézzük az árnyékból hideg ásványvizzel a kezünkben. Elõtte fel kellett söpörni a pályát a zöld izé miatt, kedves munkatársunk itt is jeleskett az idõlopásban: össze-vissza kezd el söprögetni, majd 15 perc után elvánszorog vízért, és 15 percig nem is látjuk utána. Végül sikerült idõben felsöpörni, de na, azért dolgozzon.

Esti testmozgás: tegnap 25 p 09 mp sikerült, ma ugyanazt az egykörös távot egyben 21 p 47 mp alatt sikerült megcsinálni, asszem rájöttem, hogy lehet gyorsabban menni úgy, hogy ne kelljen száguldozni. Szóval megyeget ez, király.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://norton91.blog.hu/api/trackback/id/tr525905884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.